Ivana Janíčková:Výklad karet

Ivana Janíčková

Moc Vás zdravím.....něco o mně?....jasně, tak na úvod Vám odpovím na otázku,kterou nejčastěji dostávám.....
Kartám se věnuju již přes 15 let. Mnoho lidí se mě ptá,jak jsem se dopracovala k tomu,že umím vykládat karty a věřte,že je na to zdlouhavá odpověď.
Již jako malá jsem měla ´´zvláštní´´ schopnosti,prostě jsem mívala vidiny a předtuchy.Tenkrát jsem tomu vůbec nerozuměla,dokonce jsem se toho bála,ale moje babička mi vysvětlovala,že dítě narozené na Tři krále je obdařené silnou intuicí a má dar vidět věci,které každý vidět nemůže,že se toho nemám bát a že mám naopak na tom pracovat. Když jsem občas někomu řekla,že vím to a to a ono se to pak opravdu stalo,spíš jsem si tím nadělala nepřátele a byla jsem pro ně ta zvláštní.

Život běžel pod taktovkou totality a já jsem to vše v sobě potlačila a věnovala jsem se výlučně rodině. Potom přišel zvrat a s ním se roztrhl pytel s různými zvěstovateli tzv.pravdy a světla.Jako spousta lidí,i já jsem měla hlad po duchovní potravě a proto jsem se pustila do studia základní pravdy z knihy knih Bible,jenomže pod taktovkou sekty,s jejímž vysvětlením této knihy jsem nikdy nebyla schopná se ztotožnit.Nicméně mně toto studium pomohlo opět otevřít duchovní napojení a je-li žák připraven,učitel se vždycky najde.Začaly se mi do rukou dostávat úžasné knihy,které mě mnohému naučily,opět jsem cítila a viděla ´´ty věci´´ a navíc jsem všemu pomalu začínala rozumět.

Nakonec mě situace čistě ´´náhodná´´ a chápejte,náhoda vážně neexistuje,zavedla ke kartářce a tam mě vše sepnulo.Věděla jsem rázem jak zužitkovat svého nadání a jak konečně pomáhat lidem! Vybrala jsem si druh karet,sžila se s každou jednou z nich a navrch jsem si udělala kurz,abych otestovala sama sebe.Povedlo se a tak jsem se pustila do práce,která mě neskutečně naplňuje a těší.....
Jaké mám zkušenosti a zážitky,co všechno mi tato práce přináší i bere, Vám brzo také napíšu.....