Karma, Kabala a Znamení zvěrokruhu:Výklad karet

Karma, Kabala a Znamení zvěrokruhu

Co je to vlastně karma a co osud?

   Mnoho lidí si karmu plete s osudem.Jenže.....

Osud je program duše. V podstatě než se narodíme,určí si naše duše co chce v tomto životě prožít. Zadá si úkoly a těmi pak musí projít. 

Karma: tady to připodobním dvěma miskám vah, na jedné z nich je příčina a na druhé následek a to v dobrém i zlém. Jako červená nit probíhá všemi našimi zrozeními a její váhy určují,co musíme vyvážit,zda napravit své chyby nebo užívat odměnu. A pokud něco nezvládneme vyřešit v jednom životě, přenášíme si to do života dalšího a tam se s tím problémem setkáme opět,abychom jej zkusili opět vyřešit. Tedy nikdy před sebou neutečeme!!!! Proto by si měli lidé,kteří pomýšlí na únik ze života prostřednictvím vlastní ruky,uvědomit,že tím se opravdu problémy nevyřeší! A já se snažím řídit tímto moudrem:

Člověče, žij tak,abys toužil žít znovu! Je to tvá povinnost,protože znovu žít každopádně budeš,ať tomu věříš nebo ne!

Podle nejstaršího mystického učení kabaly máme zakódované poselství pro tento život v čísle dne pod kterým jsme se narodili a o tom si povíme příště.

Význam čísel dne,kdy jsme se narodili:

1    10
Lidé, kteří se narodili v tento den mají za úkol najít vyváženou polohu své osobnosti. Mnozí žijí buď jako egoisté a sobci a mnozí jako velmi poddajní lidumilové,kteří neumí říkat ne a obětují své já na oltář čemukoliv,co považují za důležité. Pokud se narodili 10. dne v měsíci navíc potřebují mnoho lásky dávat i přijímat. Pokud se nenaučí vážit si sami sebe,mít se rádi a pokud nepoznají své ego,nebudou schopni nalézt vyváženost svého já a nikdy nebudou žít kvalitní život.