Vše o vykládání karet:Výklad karet

Vše o vykládání karet

Nejdříve si musíme objasnit jak přistupovat k výkladu karet......

 Samozřejmě,že vyhledáváme tuto službu proto,že se chceme dovědět něco o své budoucnosti,že potřebujeme řešit nějaký problém.Obvykle když člověk žádné starosti nemá a žije radostně, nemá tuto potřebu a spíš se bojí sahat si do věcí budoucích.

 Je nanejvýš důležité vědět,že kartářka není nadpozemská bytost,která Vám vidí až do žaludku!! Karty tu jsou od toho,aby Vám pomohly zorientovat se v životě, aby Vám ukázaly Vaše možnosti,varovaly před nebezpečím a tak je také potřeba je přijímat. Samozřejmě,že osud existuje.Já říkám,že osud je program duše,jsou to situace,které jsme si stanovili,úkoly,které jsme si zadali ještě dříve než jsme se narodili.A takto nám náš program ovlivňuje život asi z 20 - 30%.Dále má vliv na náš život i karma.Je to vliv,který má kořeny v minulém bytí.Dvě misky vah - má dáti-dal,
 příčina-následek. Ale nejsilnější vliv na vývoj našeho života má naše  s v o b o d n á   v ů l e !!!! Tou jsme byli obdařeni všichni a tak platí pravidlo "jaké si to uděláš takové to máš" a navíc a to si opravdu zapamatujte!: v životě se nám děje jenom to,co sami dovolíme!!!!!

 Takže je nutné brát výklad karet jako nápomocný nástroj ke zorientování se na své cestě.